Wees lief, loyaal en shop lokaal

Lokaal

Een fantastische fietsspecialist op het Amstelstation

Een fantastische fietsspecialist op het Amstelstation

Ik fietste laatst vanaf de Javastraat richting Dauphine voor een heerlijke lunch. Halverwege reed ik opeens op mijn velg. Echt zo geen handige timing.

Het laatste stukje dus maar gelopen, en wat blijkt! Er zit gewoon een hele fijne fietsenmaker bij het Amstelstation op het Julianaplein. Nooit geweten! Ik kon mijn fiets naar neerzetten en hij stond perfect geplakt voor mij klaar toen ik was uitgegeten. Een tientje koste het me. Dus voor iedereen die dat niet weet:

Dé fietsenmaker van het Amstelstation staat voor u klaar.  Je kunt er terecht voor reparaties maar ook voor nieuwe fietsen, tweedehands fietsen of fietsverhuur. Op het Amstelstation beheren zij ook de bewaakte fietsenstalling en verhuren ze de OV-fiets.

Zoek je een goede stalling voor je fiets?

Dagstallers en abonnementhouders kunnen hun fiets of bromfiets plaatsen of ophalen, een kwartier voor de eerste tot een kwartier na de laatste trein. Dagstalling kan uitsluitend met een chipknip. Abonnementshouders dienen een geldig abonnement te hebben. De stalling biedt plaats aan 2000 fietsen en 50 bromfietsen.

De rijwielrekken zijn de meest moderne verkrijgbaar, de bovenste parkeerplaats heeft pneumatische cilinders die parkeren zeer gemakkelijk maken, zelfs mensen met rugproblemen kunnen boven parkeren.

De stalling is goed verlicht en geventileerd, 24 camera’s waken permanent over jouw eigendom. Je  rijwiel is bovendien verzekerd tegen diefstal volgens de algemene voorwaarden van Nederlandse Spoorwegen.

Fiets huren?

Wij verhuren nette lichtlopende fietsen met anti-lek banden en een lekker zacht zadel die u zelf in hoogte kunt verstellen. Natuurlijk is de fiets voorzien van snelbinders, verlichting en twee sloten. U rijdt een top klasse fiets zonder reclame!

Verhuur tarieven 2012

Fiets met remnaaf
€6,50 p/dag – €32,50 p/week

Fiets met 7 versnellingen en handremmen
€8,50 p/dag – €42,50 p/week

Voor alle huurfietsen geldt een borg van €50,- per fiets, tot een max. van €300,- voor een groep. De borg dient contant te worden voldaan. Je dient je eveneens te kunnen legitimeren met een geldig legitimatie bewijs. Verhuur langer dan 1 dag dient vooraf betaalt te worden.

Reserveren doe je heel simpel door te bellen naar 020-6923584. Je kunt ook mailen naar [email protected] (respons kan enkele dagen duren)

De verkorte voorwaarden voor fietsverhuur

Je brengt de fiets terug zoals je deze ontvangen hebt. Heb je schade aan de fiets? Dan ben je verantwoordelijk voor de vergoeding van deze schade ongeacht wie de veroorzaker is. Als de fiets verdwenen is, betaal je de fiets, mits je de originele sleutel kunt overleggen, en wij volgens een politie aangifte met framenummer kunnen vast stellen dat jij er alles aan gedaan heeft om diefstal te voorkomen.

Tip: Zet de fiets altijd dubbel op slot aan iets wat stevig verankerd is, en bij voorkeur in een bewaakte stalling.

Fiets kopen?

U kunt bij ons terecht voor advies op maat. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste fiets. Ook uw oude fiets kunt u bij ons inruilen. Wij voeren de volgende merken:

Uit deze merken hebben wij een mooie collectie samen gesteld, van stadsfietsen, transport-/bakfietsen, lifestyle fietsen en sportieve stadsfietsen. Wat wij niet in de winkel hebben staan kan eventueel besteld worden

Alle fietsen worden geleverd met 1 jaar garantie en een gratis service beurt. En ook een fietsverzekering van Unigarant kunt u ter plekke bij ons afsluiten.

Wij hebben een ruime collectie tweedehands fietsen op voorraad. Deze zijn volledig opgeknapt en waar nodig van nieuwe banden, aandrijving en verlichting voorzien. Alle tweedehands fietsen zijn gecontroleerd op diefstal en worden geleverd met 3 maanden Bovag garantie.

Het is ook mogelijk een fiets bij ons te kopen via het Nationale fietsen plan, Nederlandse bedrijfsfietsen en ABC bedrijfsfietsen.

Marketingfiets

Voor bedrijven maakt De Fietsfabriek op maat gemaakte marketingfietsen. De fiets fungeert nu niet alleen als vervoersmiddel, maar krijgt daarnaast een heel andere functie, namelijk die van communicatiemiddel. Met een fiets in de kleuren van je bedrijf en met het bedrijfslogo in het frame draag je op een originele wijze de naam van je onderneming uit. Een rijdend reclamebord dat veel aandacht trekt.

De fiets staat voor ‘groen’ en sportief. Door je bedrijf te promoten met een Fietsfabriekfiets straal je vitaliteit, positiviteit en duurzaamheid uit naar de buitenwereld wat ten goede komt aan het bedrijfsimago.

ACCESSOIRES

Wij hebben een grote voorraad accessoires, een greep uit ons assortiment.

  • Sloten (AXA en ABUS)
  • Kinderzitjes (Bobike en GMG)
  • Fietstassen en manden
  • Kratten in verschillende kleuren en materialen
  • Voor en achter dragers in verschillende kleuren
  • Regenkleding
  • Pompen en plakspullen
  • Verlichting
  • Fiets versiering, stickervellen etc.
  • Toeters en bellen

Reparatie fiets

Je bent er op het goede adres voor de meest uiteenlopende reparaties aan stadsfietsen, ATB, sport- en hybridefietsen. Met een enthousiast team staan de mannen dagelijks voor je klaar om jouw fiets te onderhouden. Ze denken graag met je mee en adviseren je graag over de diverse oplossing die mogelijk zijn. het reparatie-team bestaat uit 4 gediplomeerde fietsenmakers en een ongekende voorraad aan onderdelen en accessoires.

Dus heb je een lekke band of andere reparatie aan jouw fiets? ‘s Ochtends brengen en ‘s avonds gerepareerd weer ophalen lukt zo goed als altijd!

Amstelfietspoint repareert alle fietsen onder BOVAG garantie.

Alexandra

24-jarige mode-liefhebber, ontwerper en blogger van Deense afkomst, opgegroeid in Londen en Amsterdam.

Dit vind je misschien ook leuk...