Wees lief, loyaal en shop lokaal

Lokaal

Welke tekst zet je op een grafsteen?

Welke tekst zet je op een grafsteen?

Dan een keertje een blog over een niet zo’n heel leuk onderwerp. Het overlijden van een dierbare. De moeder van een hele goede vriend van mij is onlangs overleden. Het was voor mij voor het eerst dat ik van dichtbij meemaakte wat er allemaal voor de nabestaanden bij komt kijken. Je hebt veel verdriet en vervolgens moeten er allerlei belangrijke dingen nog worden geregeld.Wat vond ik het fijn dat ik dichtbij was om hem bij te staan!

Wat ik eerlijk waar bijna leuk vond om mee te maken (het klinkt best vreemd om dat te zeggen), was het uitzoeken van de grafsteen. Nou ja, niet ikzelf natuurlijk, ik was slechts mee als toeschouwer met een schouder.

Op aanraden van een buurman van mijn goede vriend gingen we naar Maes Natuursteen in Zwanenburg. Wat een keuze aan grafstenen zeg! Niet normaal! En wat komt ook daar nog veel bij kijken…

De grafsteen

Een grafsteen aankopen is niet altijd makkelijk, maar wel een mooie gebeurtenis. Het eren van een overledene met een prachtig grafmonument bewijst een laatste eer en doet de overledene ook in de herinneringen verder leven. Bij Maes Natuursteen beschikken ze over een ruime collectie grafstenen, ornamenten en meer.

Eren met een grafsteen tekst

De finishing touch die een grafsteen helemaal afmaakt? De persoonlijke grafsteen tekst. In deze grafsteen tekst kun je je gevoelens tot uiting brengen en deze spreuk of het tekstje blijft voor altijd verbonden aan de overledene. Bij Maes Natuursteen hechten ze hier dan ook veel belang aan en brengen de grafsteen tekst met de nodige zorg aan. Het gaat hier om een gepersonaliseerde gravure die volledig op maat uitgewerkt kan worden. Wens je vooraf in te schatten hoe deze grafsteen tekst er komt uit te zien? Geen enkel probleem, ze kunnen voor jou een digitaal ontwerp maken van de voorbeeldtekst. Zo zie je gelijk hoe de grafsteen tekst er in de realiteit komt uit te zien. Ideaal om nog wat bij te sturen en de laatste aanpassingen door te voeren.

Vertrouw op een familiebedrijf

Kies je voor de grafsteen en grafsteen tekst voor Maes Natuursteen, dan geef je je vertrouwen aan een familiebedrijf. Zij werken al jaren met natuursteen en hebben al heel wat mensen geholpen. Op elke grafsteen krijg je 25 jaar garantie en ook de grafsteen tekst gaat zonder probleem jaren mee. Reken verder op een persoonlijke service op maat in een moeilijke periode en een correcte prijs.

Informeer naar de mogelijkheden van een grafsteen tekst

Meer weten over de mogelijkheden van een grafsteen tekst? Contacteer Maes Natuursteen, ze denken werkelijk waar graag met je mee. De mogelijkheden zijn uitgebreid en ongetwijfeld kunnen ze je ook helpen de overledene te eren. Een gratis voorontwerp is steeds mogelijk en vormt een kleine moeite.

Alexandra

24-jarige mode-liefhebber, ontwerper en blogger van Deense afkomst, opgegroeid in Londen en Amsterdam.

Dit vind je misschien ook leuk...