Wees lief, loyaal en shop lokaal

We brengen 020sbn van zijn online huis naar de echte wereld, net op tijd voor de feestperiode.

Wanneer

Het evenement vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 november 2014. Het is slechts voor twee dagen, de toegang voor bezoekers is GRATIS en staat open voor iedereen.

Evenementenlocatie

Pistache Amsterdam Studio (voorheen The Lobster House), Frederiksplein 6-8 uur, Amsterdam van 12:00 tot 17:00 uur.

Objectief

Het doel van de pop-up is om eigenaren van kleine lokale bedrijven, ongeacht of ze een product of dienst hebben, de kans te geven om het beste van wat hun bedrijf te bieden heeft, te laten zien aan veeleisende klanten.

In ruil daarvoor bieden we de klant een unieke, inspirerende en leuke ervaring.

Wat te verwachten

Denk aan glühwein en feestelijke traktaties, handgemaakte producten, fotografen, kunstenaars, interieurontwerpers, sieraden, wijn en nog veel meer. Winkelen voor die feestelijke geschenken was nog nooit zo eenvoudig.

Kosten

De prijzen variëren afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft en of u een tafel wilt huren. De prijs van een 2m x 1m (hele tafel) is echter € 92,50 en als je 1m x 1m (een halve tafel) wilt delen is dit € 60.

Ik wil graag meedoen

We willen ervoor zorgen dat we een gevarieerde en eclectische mix van bedrijven hebben, die de ware kern van 020sbn weerspiegelt, en hoe graag we ook iedereen erbij willen betrekken, dit is niet altijd mogelijk.

Daarom hebben we een aanmeldingsformulier gemaakt waarmee kleine lokale bedrijven zich kunnen aanmelden als exposant.

We kijken ernaar uit om Amsterdam te laten kennismaken met het geweldige talent dat uw bedrijf bezit.